Mi i ne proizvodimo sardineU Japanu se jedan masinovodja ubio pre par godina samo zato sto je njegov voz kasnio 2(dve) minute. Sta bi tek nasi trebali da rade?
Usput,imao sam prilike da putujem onim kaubojskim vozom od Prahova do Bora. Putovali smo 4 sata.Stajao je na svakoj banderi.I jos posle svakog stajanja nas je pijani kondukter pitao za kartu.Vozom sam i u vojsku otisao.Brzi voz je stigao u 2 posle ponoci u stanicu. A trebao je da podje 2 sata pre toga. Ali mi nismo Japanci. Oni su samo za rad. Ma pusti,budale,znaju za red. Kod nas,hvala Bogu, to sve ide drugacije.Lakse,bez nervoze,bez stresa.Umalo da zaboravim, kada sam putovao,masinovodja je bio tresten pijan.Ali oprosteno mu je,dosao je ipak na posao.Svaka cast majstoru,zar ne. Dobro je sto imamo i takvu zeleznicu nego nikakvu. Bice reda i kod nas. Barem voznog,ako ne vise.
Puno vas pozdravlja vas Hanibal.
p.s.: Putujte autima,autobusima,avionima,biciklama ili cak i peske pre nego sto sednete u voz.Pre cete stici. p.p.s.: Ovo se odnosi samo na nasu zelezncu,razume se.
Da Hanibal u pravu si da mi ne proizvodimo sardine al zato ih punimo kao sto sam gore naveo i to radi privatnik iz Leskovca za verovali ili ne za hrvatsko trziste.