Pslanovic Dejan:Sest godina pripadnik Nationalnog tima Austrije,Osmostruki prvak Austrije u kategoriji +83 kg,prvak Slovacke 2001god,dvostruki vice prvak evrope Grcka i Slovenija,pobednik prijateljskog turnira u Vilahu(kickbox-gala),trece mesto na prvenstvu Srbuje u Backoj Topoli 2002 god.,vice prvak na prvom Black Belt kupu u Wienu 2003god,itd !!! Za sve one koji nisu znali a poznaju mePOZDRAV SVIMA...
DRAGI NASI PRIJATELJI I MESTANI SELA "DUSANOVCA" POZNAVAJUCI MOG PRIJATELJA() KOME MOZEMO OVAJ SAJT DA ZAHVALIMO BILO MI JE DRAGO DA TU STAVIM PAR SLIKICA IZ MOG ZIVOTA KAKO BI STO VISE LJUDI VIDELO I TAKODJE BI NAM BILO DRAGO DA STO VISE VAS POSTAVE SVOJE SLIKE IZ SVOJIH ZIVOTA KAKO BI SE OVIM PUTEM MALO ZBLIZILI I ZNALI MALO VISE JEDNI O DRUGIMA,JER NAS DELI ISTA SUDBINA SVE DA SMO RASTURENI PO CELOM SVETU I NEKO O NEKOME MOZDA CEO ZIVOT NE SAZNA NEKE LEPE STVARI(STA I KAKO SE ZIVELO,STA SE VOLELO RADITI,HOBI,FAMILIJA I DOZIVLJAJI)TAKO DA MISLIM DA TO OVDE MOZEMO SLOBODNO DA RAZMENIMO,JER ZIVOT TECE I TO VEOMA BRZO!!! TO BI BILO LICNO MOJE MISLJENJE SAD SVAKO NEK ODLUCI ZA SEBE KAKO ZELI I VOLI!!! POZDRAV SVIMA.....
Lepo sam se up....i onda : Halo zenskac , gde si ti, dolazim, spremi se. Niko mi ne odgovara, nasla drugog. Dajem joj jos jednu sansu samo idem da se prvo obucem sportski i po kljuceve od kola. Ponnovo: Halo, halo, nista. ne vredi.Iem da se naljoskam. Razocaran sam.