Interesira me jel sam cuo od mog deda da se svi posvadjali i da klub vodi samo jedan covek i da radi samo sta on hoce i da ima ljudi koji su u klub a nisu penzioneri.Imali neko informcije sta se tamo desava? Steta za penzionere..,
Umesto da se druze i maksimalno iskoriste jesen svoga zivota,oni su dozvolili da im se politika mesa u zivot,u klub. Teraju inat jedan drugome. Glupo...Nek sede kuci,ne moraju ni da se vidjaju.Skoro su ceo zivot prosli u Evropi a nisu se nimalo promenili.Nisu nista naucili.Bar vecina njih.Bez veze...
Upravo to, umesto da se druze i uzivaju u svojim penzionerskim danima oni se zamlacuju nekakvim glupostima. No, ne bi trebalo ovo da nas cudi. Svedoci smo jedne generacije koja, nazalost, nema svoj indetitet. Izgubljeni u vremenu i prostoru.
Istina je tako ljudi.Idem skoro kuci pa cu da vidim sta tamo ima.Deda se zali na presednika penzionera da nikog nista ne pita.Mnogi su izasli iz klub zbog toga.cao
Neka postave nekog polupismenog.... Taj ce sigurno da bude dobar. Ne valja se truditi i pokusavati da ih neko bar malo unapredi. Nema to efekta. Njima,kao i uostalom celom selu,treba neka poludivlja sirovina,koji ce da ih maltretira i da tera po svome. I njega ce da slusaju. Na zalost,to je susta istina. Verujte mi,pricam iz iskustva. Sa postovanjem,
- Dusanovacki klub penzionera , je najuspesniji klub na teritoriji Krajine a sigurno sto se tice klubova seoskih sredina najuspesniji u Srbiji . - Deziformacije koje ste culi su plod " bljuvotina " onih koji smatraju da je ljubomora vrlina a ne mana . - Penzionerski klub u Dusanovcu je je registrovana pravna institucija gde je statuarno glavni i odgovorni zirant sam presednik kluba , koji je po ugovoru sa mesnom zajednicom i opstinom Negotin zakonom odgovoran za sva desavanja u klubu a isto za sam objekat. Kao takav funkcionise u tom okviru sa pravnom zaledjinom. Klub funkcionise bezprekorno i sa puno uspeha - radi za svoje selo i pokretac je svih kulturnih manifestacija , saradjuje sa svim drustvenim organizacijama u opstinii , a ne bave se politikom vec podrzavaju sve one koje rade za dobrobit naseg sela .
Svi oni koji su pokusavali da zasluge drugih pripisuju sebi i nipodastavaju rad drugih nemaju mùesta u odboru kluba . Upravni odbor postuje samo konkretne radove , a ne raditi sa tudjim novcem i po sopstvenoj volji bez odluke vecine .
- Za Vasu informaciju na celu kluba se nalazi i sam inicijator stvaranja kluba , zato ce klub saziveti dugo godina sa aktuelnim upravnim timom koji se slazu i rade pesprekorno.
Gospodin " dusanovac net " poznaje odlicno presednika kluba i zna odlicno da je isti covek doveo ovaj sajt do vrhunca uspeha i da su posetoci foruma imali i sta citati i sta gledati . Taj isti covek uz pomoc drugih aktivnih je stvorio nesto sto ce dugo trajati i biti za primer buducim generacijama penzionera . Komentar administratora sajta " Svedoci smo jedne generacije koja, nazalost, nema svoj indetitet. Izgubljeni u vremenu i prostoru " nije dostojan generaciji penzionera koji su svojim ponasanjem dostojni postovanja . Jos jedna kritika koja je bezvredna i nepostena prema samom presedniku kluba , cije reportaze i postovi jos uvek krase stranice Dusanovackog sajta . Na veliku radost svih onih koji posecuju nas klub , a dozvoljeno je svim gradjanima iz naseg sela i iz okoline ,bez obzira da li imaju status penzionera - klub uskoro organizuje specijalnu Etno drugarsku veceru sa specijalitetima iz glinenih lonca i sa domacim hlebom ispod saca ( cast). Posle vecere igranka .
Pozdrav svim naprednim snagama Dusanovca , posebno " Hanibalu "
Sada mije deda javio da je presednik kluba otisao za Francusku i da je zatvorio penzionerski klub na 3 meseca dok se on ne vrati.Penzioneri ne mogu da udju u klub jer nemaju kljuc.Ljudi moji sta se to desava sa nasima ljudi.?Sramota
Najverovatnije da je tvoj deda ste za ovakvu informaciju kosultovao nekog " vidovitog " sa televizije " Melos " jedino su oni kompetentni da daju takve informacije . Bravo ! Ali ipak ? Verovatno da tvoj deda ima velikih problema . Neka konsultuje iste , da ga " povrate " malo u stvarnost , mozda je prosao preko " crvenog konca " .
Kao sto vidite gospodine " Kuk " D+D je jedom porukom pokusao ponovo da ozivi ove stranicei, Uspeo je . Ali ?
Posto Vi i dalje sirite dezinformacije - ove stranice nisu dostojne mojih komentara .
Sa postovanjem D+D , zadnji put na ovim stranicama .
Ako ja sirim desinformacije pitajte penzionere u selu.Penzionere alu Nuci, alu Cucu.Zasto vi tako pisete?Da nniste vi mozda u penzionerski?Ovo je ziva istina.
Ja neznam ko je D D i ja ne kritikujem nego sam kazem sta se desava u penzionerima.Zasto to rade?Kaze mi deda da je presednik postavio za njegovog tata kao zamenik.Imam i slike ali neznam kako da ubacim ovde.Mozda neko mi pomogne
Ubacivaje slike: 1. Odgovor + Slika 2. Ubaci SLIKU: (Desni donji ugao) 3. Durchsuchen - otvara ti se ptozor gde mozes na tvom Harddisku da trzis gde je slika --> kada si je nasao i markirao ides na Öffnen (Open) 4. Prebaci sliku
Sada znas ko je D+D, predsednki penzionera. A sto se kritike tice, neznam dali je to bila tvoja namera, ali moras da imas na umu da se istina kod pojedninih ljudi interpretira bas tako, kao kritika!!! Suociti se sa istinom zna da bude kobno i bolno!!!
Ne razumem sto te to cudi da je drug predsetnik penzionera za zamenika postavio svog taticu - to ti je monarhija - sa kolena na koleno, ali posto je kod nas sve naopako tako se to odlikuje i na monarhiju!!!! A i budimo iskreni, niko nece nikoga vise i bolje da podrzava nego tatica sina ......
Trenutno sam u selu i nema ni traga o onoj famoznoj neslozi,svadji i necem slicnom. Ali ima podmetanja i ostalih malogradjanstvina.Znaci,penzioneri funkcionisu veoma dobro,imaju para u kasi i brinu sami o sebi.Sve je to izgleda ipak bila dezinformacija ili sirenje neke propagande. Kome to sve ide u korist ne znam,ali cuce se. U to sam bar siguran.
Pozdrav iz sela,Hanibal.
pezioner
#23 RE: Svadje medju deviznim penzioneerima u klub
Neka mi objasni gosp.presednik zasto jedni od pokretaci i medju prvima Dragoljub al nuca i al cucu su posli iz uprave pa posli zato sto presednik sedi a mi koji smo radili mi smo nista e pa neka mu nek se druzi sa njegovima a mi necemo ni da idemo tamo mi koji smo radili a svi znaju pogotovu ova dvojica koliko su oziveli ovaj klub a presednik dolazi i posle se samo on fali more lasa ma ovaj deo pezionera ne ulazi dok ovaj sa slikama ne ide on pa on a da ne pricam koji je problem napravio ko da otvara prvi put klub bolje da cutim da nam se ne smeju ova omladina, uskakao ko petlic pustite mene ajd mislilismo da je covek da je stabilan a on posle ja pa ja bolje da cutim da ne pricam jer sam video sve svaka cast omladini kako se brinu o nama jer ih i neznam al ovo je bas nekorekno